Valet Service

Valet Service: Begin uw reis zonder stress

Zonder lang zoeken parkeren vliegveld Dusseldorf. Reserveer online een parkeerplaats bij ons. U heeft de mogelijkheid om uw auto rechtstreeks bij onze parkeergarage achter te laten en u met onze gratis shuttleservice naar de luchthaven te laten vervoeren. Als alternatief bieden wij onze klanten tegen meerprijs onze valetservice aan: Uw voertuig wordt rechtstreeks bij de vertrek- en aankomsthal door ons opgehaald en afgezet.

Hoe werkt onze valetservice?

Aan de rechterkant voor terminals A, B en C bevinden zich parkeervakken voor het in- en uitladen. Parkeer hier uw auto en noteer het nummer van de ingang. Dit nummer vind u op de glazen deuren en zijn in het wit aangegeven. Geef dit nummer telefonisch aan een van onze medewerkers door. Binnen enkele minuten zal een van onze servicemedewerkers het voertuig in ontvangst nemen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze professionele onderhoudsprogramma’s voor voertuigen of op speciale diensten. Na uw landing op de luchthaven Düsseldorf belt u onze hotline. Daarna wordt uw auto bij de terminal afgezet en kunt u direct naar huis rijden.

Betalingen

Betalingswijze: u kunt bij de overdracht van uw voertuig per PIN, creditcard en contant betalen. Gelieve er rekening mee te houden dat bij gebruikmaken van de valet-service alleen een contante betaling aan de terminal kan worden aanvaard!