Over ons

Via § 5 TMG:TN-Touch GmbH & Co.KG
Kiesheckerweg 120
40468 DüsseldorfVertegenwoordigd door:
Taner GecerCourt of Liability:Düsseldorf
Liability number: HRA 22246
UstIdNr.: via §27 a Umsatzsteuergesetz:
UstIdNr:DE288148082

Contact
Telefon:0211 / 44034018
Telefax:0211 / 44034019
E-Mail: [email protected]

Liability:
TN-Touch Beteiligungs GmbH
CEO:
Taner Gecer

Court of Liablity:
Düsseldorf/ HRB 69169

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van deze pagina’s zijn met grote zorg gemaakt samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de inhoud kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 paragraaf 1 van TMG voor eigen inhoud op deze pagina’s onder de algemene wetten. Volgens § § 8 tot 10 van het TMG zijn service providers niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen te verwijderen of het gebruik van informatie te blokkeren onder de algemene wetten blijven gehandhaaft. Een verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van deze externe websites. Voor de inhoud van gelinkte pagina’s is altijd de aanbieder of exploitant verantwoordelijk. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke schendingen van de wet. Er was geen sprake van illegale inhoud op het moment van koppelen. Een permanente controle van de gelinkte pagina’s is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van schendingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door inhoud op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, aanpassing, verspreiding of enige vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn alleen toegestaan ​​voor privégebruik en niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site is gemaakt door de exploitant, zijn de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden als zodanig aangeduid. Mocht u schending van het auteursrecht op onze site aantreffen, vragen wij om zsm contact met ons op te nemen. Na kennisgeving van schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Privacy Policy

Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover wij gebruik willen maken van uw persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mailadres) is dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis. Deze gegevens worden niet gedeeld aan derde partijen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
 
Wij wijzen erop dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld communicatie per e-mail) niet in alle gevallen veilig is. Een volledige bescherming van onze gegevens door derden die op clandestiene wijze toegang proberen te verkrijgen is niet mogelijk.
 
Het gebruik van onze verplicht gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De site exploitanten behouden het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, zoals spam e-mails.